Den lille pige på 5 år, der tirsdag morgen blev skambidt af to store rottweilere kendte hundene - de tilhørte hendes mors kæreste.

- Hundene befinder sig på en lukket gårdsplads som de ikke kan komme ud fra. Pigen går ind til de to hunde, der så overfalder hende, siger Politikommissær Peter Jørgensen fra Bornholms Politi til bt.dk.

Pigens mor kom herefter løbende til og forsøgte at vriste sin 5-årige datter fri fra de arrige hunde.

- Det er svært for moderen da der er tale om nogle store stærke hunde, siger politikommissæren.

Politi og ambulance kommer til stedet efter at moderen har ringet 112 og finder mor og barn inde i huset og hundene i den aflukkede gård.

- Det har endnu ikke været muligt at afhøre moderen, da hun er meget chokeret, så vi ved ikke om det er hende, der fik barnet fri, men der var ikke andre end hende og barnet på stedet da vi kom frem, siger Peter Jørgensen.

Hundenes ejer, der er kæreste med pigens mor er blevet afhørt af politiet, der undersøger om der skal rejses sigtelse mod ham for overtrædelse af hundeloven.

- Men da det skete på privat grund og når hundene befandt sig på en lukket gårdsplads er næppe sandsynligt. Her er tale om en tragisk familie ulykke, siger politikommissæren.

Ulykken skete tirsdag formiddag på en landejendom mellem Rønne og Åkirkeby på Bornholm.

Pigen er udenfor livsfare, men har fået meget voldsomme læsioner i ansigtet.

- Pigen er nu fløjet til Rigshospitalet med kraftige læsioner - desværre værst i ansigtet, siger politikommissær Peter Jørgensen fra Bornholms politi.

Ifølge politiet har hundene ikke tidligere bidt mennesker og familien har heller ikke i forbindelse med eventuelle andre sager været i politiets søgelys.

Hundene blev efterfølgende kørt til en dyrlæge hvor de blev aflivet. Det var familien selv, der tog initiativ til at få dyrene aflivet.

Opdateres løbende