Kronprins Frederik står til at overtage sin fars vinslot i Cahors i Frankrig, afslører Prinsgemalen i et eksklusivt interview med B.T.

Prins Joachim har sit eget slot, Schackenborg, og nu er der lagt op til, at kronprins Frederik også skal have sit eget: Prins Henriks vinslot i Cahors i Frankrig.

Det afslører prins Henrik i en åbenhjertig samtale med B.T.s royale medarbejder gennem 40 år, Bodil Cath.

- Vi (dronning Margrethe og prins Henrik, red.) har tænkt på måske at give det til den ældste, kronprins Frederik, fordi prins Joachim har sit sted i Sønderjylland. For Kronprinsen vil det være et dejligt sted at komme og slappe af, siger prins Henrik.

- Jeg har talt med mine sønner om det. Jeg vil meget gerne have, at det er én, som måske vil fortsætte med vindyrkning. Men hvis det er for kompliceret, kan de gøre, hvad de vil, og finde en løsning, og beholde det som en sommerresidens, hvis de vil.

Læs hele det eksklusive interview i B.T. Søndag, hvor du blandt andet får svaret på:

- hvad prins Henrik fortryder i sine over 40 år i Danmark - hvordan Dronningen og Prinsgemalen holder kærligheden intakt - hvad prins Henrik mener om den danske presse - og hvordan Bodil Cath kom til at dumme sig under samtalen

KØB B.T. SØNDAG.