Paris nåede at drikke sig stiv i champagne, inden hun tidligt imorges forlod Danmark.

Mandag aften ankom hun med pressen lige hælene. Fredag morgen forlod Paris Hilton så Danmark - men uden ret meget opmærksomhed.

Paris Hilton med følge smuttede nemlig ud ad bagudgangen på det fashionable Skt. Petri Hotel midt i København. Og selvom Paris festede igennem det meste af natten, var hun ude af døren allerede klokken 6.30 og tog direkte til luthavnen.

Her hoppede hun ombord på et fly, der med en mellemlanding i London, fløj milliardærarvingen hjem til Los Angeles. Det oplyser Paris Hiltons danske pr-agent, Daniel Vangsgaard, til bt.dk.

Og Paris har nydt sit danske ophold.

- Jeg tror, hun synes, det har været alletiders - i går var prikken over i'et. Det var en rigtig Paris Hilton, der var i byen, siger Daniel Vangsgaard til bt.dk.

Han mener dog ikke, at der var nogle danske drenge, der forsøgte at score den blonde babe:

- Det lagde jeg ikke mærke til, men hun havde det rigtig sjovt. Hun drak vodka, champagne og vand, fortæller en noget søvnig Vangsgaard.

På Hotel Skt. Petri er alt da også ved at være normalt igen efter glamour-besøget, hvor Paris boede i sin luksus-suite til 21.000 kr. i døgnet. Væk er fansene og afspærringerne og de mange sikkerhedsfolk, der skulle passe på hende under besøget.

Du kan læse ALT om Paris Hilton besøg her