Den verdensberømte skønhed skal tirsdag aften en tur i Tivolis vildeste forlystelse, Dæmonen, og senere spise på en af Københavns bedste restauranter.

At Paris Hilton er en rigtig vild fest-abe er ikke nogen hemmelighed. Men at hun også er pjattet med vilde tivoliforlystelser er måske ikke kendt af alle.

SE VIDEO: PARIS HILTON I KØBENHAVN

- Jeg er til rutsjebaner, har Paris Hilton sagt forud for sin ankomst til Tivoli.

Og ifølge bt.dk’s kilder skal partyprinsessen en tur i Dæmonen, når hun tirsdag aften besøger Tivoli i København. Her vil hun også tage en tur i den gamle haves pariserhjul, prøve sit dræbertalent af i et skydetalt og tage en tur i den gamle og næsten legendariske rutsjebane.

Efter planen forlader den amerikanske kendis Hotel Skt. Petri ved 19-tiden og sætter kursen mod Tivoli, der forud for det fine besøg var ganske roligt, og der var ved 18-tiden ingen problemer med at bevæge sig rundt.

Men tæt på stjernens ankomst var Tivoli blevet noget meget op af nysgerrige fans, der alle ville se det levende kendis-fænomen med egne øjne.

Klokken 21:15 er der reserveret bord på den fashionable Michelin-restaurant The Paul, der vil servere den store menu for kendissen og hendes følge.

Tidligere tirsdag var frøken Hilton på arbejde på Østerbro, hvor hun blev fotograferet af den danske modefotograf Henrik Bülow. Anstrengelserne resulterede i billeder, der skal bruges i markedsføringen af hendes tasker i 2009.

Men som mange sikkert ved, er det rigtig sjovt at være paris Hilton om aftenen - og af og til også om natten. Og tirsdag skal hun more sig i Tivolis vildeste forlystelse, Dæmonen.

Det var i øvrigt Dæmonen som for nylig satte sig fast med gæster ombord. De måtte senere evakueres og blev tilbudt krisehjælp. Men Paris Hilton lader sig tilsyneladende ikke skræmme af fortidens hændelser.

EFTERLYSNING: Har du billeder eller videoer af Paris Hilton i København? Blinkede hun frækt til dig eller sendte hun dig blot et sødt smil, da du fik hendes autograf? Eller ligner du hende? Send din historie og meget gerne dine billeder og/eller videoer til B.T. Send os en mail på btwebmaster@bt.dk