Efter det romantiske brullyp i maj svirrer der nu rygter om, at der er en forårsbaby på vej til prinsesse Marie og prins Joachim. Der kan sagtens være noget om snakken, mener B.T.s royale reporter.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Rygterne om en familieforøgelse på Schackenborg tager til. Og prins Joachim afviser ikke, at der er et nyt medlem af kongefamilien på vej.

- Hvem ved? Det kan sagtens være, smilede prins Joachim hemmelighedsfuldt, da han blev spurgt om han og prinsesse Marie regner med at have en baby med på næste års sommerferie.

Det royale par opholder sig for tiden på Chataux Cayx i Frankrig, hvor ugebladet Her & Nu gik dem på klingen om deres fremtidsplaner.

Og på et pressemøde i oktober sidste år i forbindelse med offentliggørelsen af parrets forlovelse, løftede prinsesse Marie sløret for sin frygt for ikke at kunne få børn. At dømme efter hendes udstråling for tiden, ser hun ikke ud til at skulle frygte det længere.

Kan være god nok
Et andet tegn på, at Schackenborg kan se frem til endnu en beboer, var da prinsesse Marie blev væk fra en koncert med Det Danske Drengekor for en lille måneds tid siden, som skulle være parrets første officielle optræden sammen efter brylluppet den 24. maj.

Da prins Joachim blev spurgt til hendes fravær, svarede han blot, at 'alt er i den skønneste orden'.

B.T.s royale reporter gennem mange år, Bodil Cath, er heller ikke i tvivl om, at der meget vel kan være noget om babysnakken.

- De har jo ikke lagt skjul på, at det er det, de arbejder på, så sandsynligheden for at hun er gravid er stor, siger Bodil Cath.

Hun har tidligere skrevet, at prinsesse Marie ifølge astrologer vil blive gravid tidligt i parrets ægteskab og at de vil få en datter.