Den danske mand, der er mistænkt for at ville den svenske kronprinsesse Victoria det ondt, er også frygtet i Vanløse ved København, hvor han bor. Her chikanerer han naboerne.

Mandag blev ninjamanden anholdt i Sverige, mistænkt for at ville overfalde den svenske kronprinsesse, men til daglig gør han dagligdagen usikker for beboerne i et lejlighedskompleks i Vanløse, erfarer B.T.

I Vanløse frygter naboerne for, hvad ninjamanden kan finde på, og flere er flyttet derfra.

B.T. talte mandag aften med flere personer, der kender ninjamandens færden. Vinduerne til hans lejlighed er overskrevet med ord som 'Psycho', og når han møder andre på gaden, hilser han på hundene, mens ejerne ignoreres.

En af ninjamandens ofre hedder Tine Kjærulff, der i flere år har følt sig terroriseret af manden. Når hun kommer hjem fra arbejde, venter han ofte på hende med en lys-projektor, som han retter mod hendes vinduer. Så sent som lørdag, sad han udenfor hendes vindue og stirrede ind. Nu trækker hun persiennerne for.

Tine Kjærulff har også modtaget ubehagelige breve – senest for en måned siden, hvor han også bankede på døren og råbte. Tine Kjærulff frygter for, hvad det kan ende med.

- Han er gal i hovedet. Mange andre beboere er flygtet fra ham og flyttet herfra. Jeg føler mig usikker i mit eget hjem, for jeg ved ikke, hvad der sker næste gang? siger kvinden.

Hun har talt med politiet og sit boligselskab, men nu har hun har følt sig nødsaget til at flytte væk fra sit hjem igennem 15 år.