Politiet efterlyser denne mand for et voldtægtsforsøg i et S-tog mod en 18-årig kvinde. Sexforbryderen blev filmet af S-togets overvågningskamera.

Voldtægtsforsøget skete lørdag den 5. juni tidligt om morgenen. Både manden og den 18-årige kvinde steg klokken 5.45 på S-toget på Hellerup Station i retning mod Hillerød.

Manden var sammen med to kammerater og allerede på perronen på Hellerup Station udviste manden nærgående interesse for den 18-årige. I toget gik hans to kammerater ned i togets ene ende, mens den ukendte mand satte sig ind i samme kupé som den 18-årige.

- I S-toget begyndte han at komme med kraftige tilnærmelser og og begyndte at tage på den 18-årige kvinde, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen, Nordsjællands politi.

Manden forsøgte flere gange at skubbe den 18-årige omkuld på sædet og trække hendes trusser af. Han fik hende ned på gulvet, men kvinden fik skubbet og sparket sig fri.

Steg af på Allerød
- Hun satte sig hen ved siden af en anden passager, der sad og halvsov. Det fik manden til at opgive og han steg af toget på Allerød Station. Det har været en meget ubehagelig oplevelse for hende, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen.

Han beskrives som cirka 170 cm høj og han talte meget gebrokkent dansk.

Politiet har forgæves forsøgt at identificere manden i lokalområdet og beder nu offentligheden om hjælp.

Folk, der genkender manden, bedes ringe til Nordsjællands politi på 49271448.