TV2-journalisten Ole Kolster sætter i tre nye programmer atter fokus på Merethe Kasten's mave.

TV2-journalisten Ole Kolster er fra den 9. september klar med tre nye programmer i serien om 'Merethe Mave'. Programmerne følger Merethe Kasten helt frem til i dag.

- De tre programmer kom til at handle om Merethe's kamp med kiloene, hendes depression og tabet over, at hun for to måneder måtte se sin livsdrøm, butikken 'Merethe '" lukke. Det har været et stort slag for hende.

- Hun arbejder lige nu på at få det bedre og komme ud af sin depression. Merethe er også så småt ved at få det bedre og få øje for, at der også er andet i tilværelsen. Blandt andet har hun og familien fået en ny livsbekræftende interesse, fortæller Ole Kolster til bt. dk.

Han vil dog ikke løfte sløret for, hvad det er.

Inden de nye programmer bliver vist på TV2, sendes de fem tidligere programmer i serien om 'Merethes mave'. Det sker allerede fra 5. august - dog i en nyredigeret udgave og tilført en ny titelmelodi, så alle programmerne kommer til at fremstå på samme måde. Da Merethe Kasten blev landskendt i 2001 vejede hun omkring 150 kg. Men i 2005 gennemgik hun en fedmeoperation og tabte hele 75 kg. Hun nåede endda ned på 82 kg.

Hvad Merethe Kasten vejer i dag, vil Ole Kolster ikke røbe. Det må vi vente med at få svar på, indtil de nye afsnit af 'Merethes mave' bliver vist på TV2.

- Men jeg mener ikke, at hun har tabt sig siden hendes butik 'Merethe K' lukkede i maj, siger Ole Kolster til bt.dk.