Katerina Stine Brisson forsvandt pludseligt fra sin skole i Greve mandag. Politiet mistænker hendes mor for at stå bag forsvindingen.

Der er endnu ikke nyt om den forsvundne 7-årige, Katerina Stine Brisson, der forsvandt lidt for kl. 10 mandag formiddag.

Derfor har politiet netop udsendt et billede af hende i håbet om, at nogle har set hende.

- Vi håber, at offenliggørelsen af billedet vil medvirke til, at pigen hurtigt kommer tilbage til sine vante omgivelser, siger politiet i en pressemeddelse.

Katerina Stine Brisson har en dansk far og ukrainsk mor, men er tvangsfjernet fra sine forældre. Plejeforældrene er underrettet, mens det kun er lykkes politiet at komme i kontakt med den biologiske far.

- Vi har en klar formodning om, at en af de biologiske forældre er indblandet i sagen. Derfor har vi nu sendt et signalament af pigen og moren ud i hele Danmark og udlandet, siger politikommisær Bent Stavad til bt.dk.

Den 7-årige pige er kraftig af bygning og har skulderlangt mørkblond hår. Hun var iført en t-shirt, korte bukser og orange gummisko, da hun forsvandt.

Midt- og Vestsjællands Politi vil meget gerne havde oplysninger i sagen. Ring til politiet på tlf. 114 eller 46 35 1448.