Brasilianske Alanzinho er en af norsk fodbolds største profiler. I vinterens transfer-vindue forsøgte Brøndby at købe ham, men buddet på knap 5 millioner kroner blev afvist af Stabæk.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Måske skulle købmændene på Vestegnen alligevel have åbnet lidt mere for muldvarpeskindet. Den 25-årige dribler scorede igår et af sæsonens bedste mål for Stabæk, da han på Messi-vis driblede sig igennem Aalesund-forsvaret og selv afsluttede til 2-0.

- Det var akkurat som at se Messi-målet, siger brasilanerens islandske holdkammerat Veigar Páll Gunnarsson til nettavisen.no med tanke på det mål, som Lionel Messi scorede for cirka et år siden, hvor han driblede sig igennem det meste af Getafes hold, inden han scorede.

- Det er kun Alan, der kan gøre den slags.

Brasilianeren er selv en stor fan at Messi og glad for sammenligningen.

- Jeg ser på ham og Barcelona hele tiden, han er meget bedre end mig, men jeg vil være lige så god. Derfor træner jeg hele tiden - i at drible hurtigt og skyde.

- Det var min bedste scoring nogensinde i en kamp, siger Alanzinho.

Tænkt hvis den havde sted i SAS Ligaen i stedet.

Stabæk, der også har danske Christian Keller i holdopstillingen, fører nu den norske Tippeliga med fire point ned til nærmeste forfølger.

Se målet her:

Alanzinhos drømmemål

Og se her Alanzinho-lækkerier fra tidligere kampe: