Tre prostituerede blev i dag fængslet efter razziaen mod massageklinikken på Roskildevej 55 på Frederiksberg. De skal udvises og politiet har slået fast, at de tre ikke har været udsat for menneskehandel.

- Vi har ingen nævneværdige spor efter bagmændene, siger politiassistent Flemming Pedersen til B.T.

Han stod bag politiets aktion mod bordellet i kælderen på Roskildevej onsdag, og deltog også i afhøringer af kvinderne samme dag.

De to brasilianere samt den chilenske kvinde sidder nu bag tremmer. Den ungarske kvinde er løsladt, fordi hun er EU-borger og har penge til eget ophold.

Ingen af kvinderne har på noget tidspunt haft kontakt med nogen sociale instanser, og Udlændingeservice har allerede nu, én dag efter 'befrielsen', besluttet sig for, at kvinderne skal smides ud af landet.

Ifølge en central kilde i Udlændingeservice sker det, fordi politiet i deres afhøring ikke er stødt på nogen indikationer af, at pigerne er ofre for menneskehandel.

- Pigerne siger meget lidt og er meget mistroiske overfor politiet, fordi myndighederne i deres hjemlande tit er bundkorrupte. De er både bange for os og deres bagmænd, så vi ved aldrig, om vi får den rigtige historie. Men (Maria) Dos Santos, sagde jo heller ikke, at hun var handlet, da vi anholdt hende samme sted, siger politiassistenten.

Den Maria, som Pedersen taler om, viste sig senere at være offer for menneskehandel. Hun er i dag tilbage i Brasilien, hvor B.T. fandt hende. Den 7. maj bragte vi historien om, hvordan hun blev tvunget til at have sex med 15 fremmede mænd hver dag i ni måneder.

Ingen af pigerne (i kælderen, red.) ville tale med Reden, men de aner nok heller ikke, hvad det går ud på og tror måske, at de er en del af myndighederne«, siger politiassistenten.

Politiet videregav sagen til Udlændingeservice torsdag morgen. Torsdag eftermiddag havde de, ifølge B.T.s kilde, allerede besluttet at udvise de tre kvinder.

Fredag blev de så frihedsberøvet, så de kan udvises. De fik henholdsvis 6 og 20 dages frihedsberøvelse.

Følg Rasmus, Oliver, Robert og B.T.'s kamp for at få ændret lovgivningen for ofre for menneskehandel på SLAVE I DANMARK-sektionen