Michael Laudrup kan i næste sæson komme til at stå i spidsen for et verdensstjerne-besat mandskab, der netop har vundet Champions League. Det skriver Berlingske Tidende.

Ifølge Berlingske Tidendes oplysninger har der nemlig været kontakt mellem den snart tidligere Getafe-træner og Chelsea, der på onsdag spiller sin største kamp i historien. For her tørner London-klubben sammen med Manchester United i mesterligafinalen i Moskva

Ifølge Berlingske Tidendes oplysninger har Frank Arnesen et stort ord at skulle have sagt med hensyn til ansættelsen af en ny træner, og han skulle været meget begejstret for de evner, som Michael Laudrup har vist som træner, og ikke mindst den spillestil, han står for. Og så kender de hinanden godt, ikke mindst fra mange landskampe tilbage i 1980erne.

Frank Arnesens officielle titel er talentchef i Chelsea, men selv om han stort set aldrig udtaler sig om Chelsea til nogle medier, har det i senere år været særdeledes synligt, at han har meget magt og et ret tæt forhold til klubbens ejer, den russiske rigmand Roman Abramovich.

Scroll ned og læs meget mere

Har tidligere afvist
Chelsea blev i forskellige medier allerede tidligt på foråret sat i forbindelse med Michael Laudrup, og fredag nævnte det engelske nyhedsbureau Reuters kun den engelske klub som en kommende arbejdsplads for ham.

Micheal Laudrup afviste for et par måneder siden, at han skulle være på vej til Chelsea, og den i perioder ganske åbenmundede Bayram Tutumlu, der er agent for Michael Laudrup, har på det seneste ligledes afvist, at Chelsea aktuelt skulle være et emne.

Men Chelseas forår med mange meget afgørende kampe og senest især vigtigheden af onsdagens Champions League-finale kan være årsag til, at intet har måttet slippe ud om kontakten til Michael Laudrup. Avram Grant er jo stadig manager, og han har endnu ikke fået at vide, om han i sommerpausen skal se sig om efter et nyt job.

Michael Laudrup meddelte fredag, at han stopper som Getafe-træner efter denne sæson, og her ønskede han ikke at sige noget, hvor han fremover skal være træner. Måske bliver det i Chelsea?