Thomas Evers fra ’Vild med dans’ fortryder, at han var med i TV3s ’Kniven for struben’ tirsdag aften.

I februar sagde den dansende restauratør Thomas Evers Poulsen ja til at være med i TV3s ’Kniven for struben’. Programmet hvor stjernekokken Bo Bech hjælper restaurationsejere med vende fiasko til succes.

Sammen med sin mor og søster har han caféen og madhuset ’Auktionen’ i Hundested i Nordvestsjælland, som iden åbningen i maj sidste år har haft svært ved at tiltrække kunder, især på hverdagene.

Invitationen fra TV3 om at være med i ’Kniven for struben’ kom derfor nærmest som en gave. Men sådan opfatter danseren det ikke nu, efter programmet blev sendt tirsdag aften.

-Jeg er ekstremt skuffet over oplevelsen, og jeg føler, det var spild af tid at være med, siger danseren til B.T.

Scroll ned og læs mere

-Vi kendte godt konceptet og vidste, at Bo Bech var hård og kontant. Men alligevel kom det fuldstændig bag på os, for han kritiserede alting, siger Thomas Evers til B.T.

I programmet kaldte stjernekokken danserens lillesøster, Michelle, ’håbløs’ og en ’lille hystade’. Hvilket fik hende til at bryde sammen,

Men de barske kommentarer var ikke med i det TV3s seere fik lov at se. Kun Michelles sammenbrud.

-Jeg ved godt, at det er til ære for kameraet, men en stor del af kritikken var unødvendig. Jeg kunne ikke se, hvad det skulle hjælpe, siger Michelle Evers Poulsen.

Tilbage står Evers Poulsen familien, uden endnu at vide om Bo Bechs besøg skaffer flere kunder i butikken.

Danseren erkender, at familien ’selvfølgelig har lært noget af hans besøg’. Men den hjælp, som de havde håbet at få til at udbedre menukortet med gode og billige råvarer, kom ikke.

-Mange af de varer, han foreslog, kan vi slet ikke få til den pris, der bliver nævnt i programmet. Og det menukort han gav os, det har vi lavet om igen, fordi flere kunder er gået, da der ikke var nok at vælge imellem,« siger Evers Poulsen til B.T.