Redningsfolk har nu fundet heliumballonerne der skulle bære Adelir Antonio de Carli til himmels i et rekordforsøg, men præsten selv er fortsat forsvundet.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En forsamling festligt farvede balloner er blevet fundet i bølgerne ud for Brasiliens kyst, men manden der har ført dem til søs, præsten Adelir Antonio de Carli, er endnu ikke blevet fundet.

Den Romersk-katolske præst var i færd med et rekordforsøg, hvor han ved hjælp af hundredevis af små festlige heliumballoner ville holde sig svævende i 19 timer efter at være lettet fra byen Paranagua. Desværre skiftede vindretningen, og Adelir blev båret ud over havet, og det sidste der indtil nu er set af den festlige præst, var da han steg til himmels under en sand farvefestival af heliumballoner.

Selvom Adelir har været forsvundet siden søndag, så anser redningstjenesten det stadig for sandsynligt, at han vil blive fundet i live.

- Når man tager hans fysiske form og hans udstyr i betragtning, så vil jeg sige, at der er 80 procent chance for at han fortsat er i live, sagde brandinspektøren fra brandvæsenet i Penha, Johnny Coelho, tirsdag iføge AFP.

Adelir Antoino er en erfaren faldskærmsudspringer og blandt det udstyr præsten havde på sig under rekordforsøget var masser af frisk vand, én satelittelefon og vandtæt tøj. Derudover var han i besiddelse af en oppustelig stol, hvilket skulle give store chancer for, at han vil kunne holde sig oven vande mens redningstjenesten fortsætter sin eftersøgning.

Se starten på præstens ballonfærd