Familien er samlet i Virum i Olivers hjem. De appellerer til hele Danmark.

- Vi håber bare, at Oliver bliver fundet uskadt. Hjælp os med at finde ham. Vi er dybt taknemmelige for den hjælp, som vi allerede har fået.

Olivers far, Raymond Chaanhing, appellerer på familiens vegne til hele Danmark om at hjælpe med at finde den lille dreng, der brutalt blev revet fra sin mor ved Skovbakkens Børnehave i Virum.

Dagen efter kidnapningen af sit eneste barn er Raymond Chaanhing ude af stand til at uddybe yderligere.

- Vi orker ikke at sige noget. Vi har ikke fået bearbejdet vores følelser endnu. Jeg vil hellere sidde sammen med min familie og snakke med dem.

Den fem-årige Oliver Chaanhing er yngste generation i en kendt dansk-kinesiske restauratørfamilie, der har drevet restauranter i Danmark i mere end 25 år. Drengen blev kidnappet onsdag ved 16.30 tiden af tre maskerede mænd.

Politiet frygter, at Oliver blev kidnappet for at afkræve familien en løsesum, men tidligt torsdag morgen ville man ikke svare på, om der var afkrævet løsesum fra drengen.

- Bortførerne var maskerede. Der er tidligere udsendt et signalement. Det jeg kan supplere med nu er, at vi nu er sikre på, at de var maskerede med en hvid maske eller hue med huller til øjnene og at man ovenpå maskeringen bar enten en kasket eller hætte, der var trukket op på trøje eller jakke, siger efterforskningsleder Henning Svendsen til DR.

- Jeg kan bare sige, at vi har ikke noget udestående med nogen, siger Raymond Chaanhing.

Kidnapperne flygtede i en bil med falske nummerplader. Natten til onsdag blev et sæt nummerplader med nummeret YJ 32 787 stjålet i Albertslund, og politiet mener, det er de nummerplader, der er brugt på flugtbilen.

Læs mere i B.T. i dag om Olivers familie og deres restaurant-forretninger.