Politiet har offentliggjort billedet af den fem-årige Oliver, der blev bortført fra en børnehave i Virum. Politiet understreger, at drengen ved bortførslen ikke var iført det tøj ,som han bærer på billedet.

Der er et nyt signalement af Oliver, der beskrives som 130 cm. høj, iført en grågrøn pilotjakke med "ultraman" motiv, cowboybukser og kondisko.

Politiet satte en helikopter ind i eftersøgningen af den sorte stationcar med nummeret 32 787, som Oliver blev bortført i. Bogstaverne i nummeret mangler.

De fem tal er dog et godt udgangspunkt for at finde bilen, oplyste efterforskningsleder Steen Nonbo på et pressemøde i aften. Sammen med farven kan cifrene føre til, at bilen identificeres.

Politiet fik alarmen kl. 16.38, men der er fortsat ingen spor af drengen eller den sorte bil. - Vi anmoder alle vidner, der har set noget i området om at henvende sig, siger Steen Nonbo.

Motivet er ukendt, men intet tyder på et famlieopgør.

- Det virker som en planlagt kidnapning. Moderen blev grebet af to mænd, mens den tredje tog barnet, siger Steen Nonbo.

Falck har nu kørt moderens sølvgrå Mercedes væk fra p-pladsen i Virum, hvor bortførslen skete. Bilen er kørt til Kriminalteknisk Center til nærmere undersøgelse.

Forældrenes sidder til afhøring hos politiet i forsøget på at finde motivet. Bt.dk erfarer, at én teori politiet arbejder med er pengeafpresning i relation til familiens forretninger. De ejer flere kinesiske restauranter.