De to FCK-angribere José Junior og Morten Nordstrand var begge med i bussen til dagens kamp mod OB, men endte med end ikke at være på holdkortet.

I stedet spillede Marcus Allbäck og Jesper Grønkjær fra start, mens Ailton Almeida kom på banen i anden halvleg. Junior og Nordstrand derimod – de måtte nøjes med at se på fra tribunen.

- Det var overraskende for mig, at jeg ikke skulle spille, og det ville da helt klart have været bedst for mig, hvis jeg havde fået nogle minutter i benene, men jeg respekterer Ståles beslutning og håber så bare at spille næste gang, sagde José Junior til bt.dk efter kampen.

Brasilianerens angrebsmakker på tribunen, Morten Nordstrand, har heller ikke vadet i spilletid i foråret og måtte endnu engang kigge forgæves efter grønsværen på Fionia Park. Hvorfor, ved han ikke.

- Jeg føler mig 100 % i øjeblikket, og ved ikke, hvorfor jeg skulle sidde ude, eller hvad det er, der mangler. Jeg må bare fortsætte med at gøre mit bedste til træning, sagde Morten Nordstrand og afslørede, at han først til taktikmødet fik meddelelsen om, at hans godt kunne lade shorts og støvler blive i tasken.

FC København skal i ilden igen allerede på onsdag, hvor det gælder returopgøret i pokalturneringens semifinale ude mod Esbjerg.