Dokumentaristen Per Wennick har fulgt Danmarks kommende prinsesse på tæt hold

- I øjeblikket gennemgår jeg en slags transformation.

Kun halvanden måned før brylluppet med prins Joachim er Marie Cavallier, 32, stadig i prinsesselære. Den kendte DR-dokumentarist Per Wennick har som den eneste journalist i landet fået hoffets tilladelse til at følge den kommende prinsesse tæt.

Resultatet - portrætprogrammet "Prinsesse på vej" - kan ses på DR den 18. maj. I programmet fortæller Marie Cavallier bl.a. om sin opvækst, om sin tid på en schweizisk kostskole, om studierne i USA, om sit arbejde, om mødet med den store kærlighed, Prins Joachim, om at være i søgelyset - og om forventningerne til fremtiden.

- Jeg er på en både fysisk og mental rejse. Og der er meget nyt, jeg skal sætte mig ind i, eller lære, f.eks Danmarkshistorien, den danske kultur og religion, for ikke at tale om det danske sprog. Jeg synes, at det er spændende, og jeg glæder mig rigtig meget, siger den kommende prinsesse.

DR har bl.a. været med Marie Cavallier i Paris og Genéve, på Amalienborg i København og hjemme på farmen - Schackenborg i Møgeltønder, hvor prinsesse Marie skal bo efter brylluppet med prins Joachim.

Seerne kan glæde sig til at opleve prinsessen in spe på skiferie med Prins Joachim og hans to børn, prinserne Felix og Nikolai, til sprogundervisning og sammen med forældrene, broderen Gregory og veninden Julie.