Kronprins Frederik lægger i otte dage al OL-snak og ævl bag sig. Han rejser fredag til USA for at deltage i Rolex Farr 40 World Championship i Miami.

Han er først hjemme igen 19 april, og er derfor heller ikke med til at hylde sin mor, dronning Margrethe, når hun onsdag fylder 68 år.

Vagtparaden trækker op og Dronningen kommer kl. 12 ud på balkonen på Amalienborg i Christian IX's Palæ. Margrethe kommer dog ikke til at stå helt alene.

Kronprinsesse Mary ventes også at komme ud på balkonen sammen med lille prins Christian og formentlig også lille prinsesse Isabella.

Prins Henrik er til den tid hjemme fra Kina, og prins Joachim er også hjemme.

Overraskelse?
Kongetro københavnere håber på, at Joachim kommer med prins Nikolai og prins Felix og som en lille fødselsdagsoverraskelse viser sin forlovede, Marie Cavallier frem.

Efter fødselsdagsfrokost deltager Margrethe og Henrik i genåbning af Rosenborg Slot, hvor Dronningen har sine kronjuveler.

Slottet har mere eller mindre været lukket for publikum på grund af en gennemgribende restaurering, hvor bl.a. Riddersalens gulv er forstærket.

Dronningen har også givet gode råd om mønsteret til det nye gulv, som er lagt .

DykkkerFrederik
Om Frederik i Miami får tid til at dykke efter den vielsesring, som gled af hans finger, da han i januar var på de kanter er uvist.

Ifølge oplysninger fra folk, der var med ham gled ringen gled af hans finger, da han i forbindelse med en anden sejlsportskonkurrence dykkede ved koralrev på havets bund

Selv har Kronprinsen aldrig villet kommentere sit uheld. Kronprinsen har da også altid haft en ring på sin finger.