Haltende forklaringfra den mand, der lørdag dolkede og dræbte sin ekskone og eks-svigerfar i Hørsholm.

For øjenene af sine to små børn, blev en 39-årig mor lørdag dræbt i en isenkrambutik i Hørsholm. Også kvindens far blev dræbt af en tilsyneladende jaloux eksmand.

Søndag formiddag blev han i retten i Helsingør varetægtsfængslet frem til den 17. april, sigtet for dobbeltdrab. Selv forklarede morderen, at han handlede i selvforsvar, da han dræbt de to - han havde blot ville købe en negleklipper på tilbud i den pågældende isenkræmmer, da ekskonen og svigerforældrene går amok og overfuser ham.

- Det var ikke meningen, at jeg ville slå ham ihjel - bare give ham en forskrækkelse, sagde gerningsmanden via en arabisk tolk.

Inden drabene havde han opdaget, at konen var med samme bus som ham selv, men hun stod, ifølge hans forklaring, af et stop før ham. Inde i butikken ser han så sin eks-familie og børn, går stille hen til dem og beder om lov til at snakke med dem.

- Det siger loven, at det må du i hvert fald ikke, skulle ekskonen angiveligt have sagt.

Pludseligt kommer svigerfaren løbende og overfuser manden, forklarede han stille og roligt i retten. Den 46-årige sigtede finder en kniv frem og dolker svigerfaren 3-4 gange. Det retstekniske spor viser dog noget helt andet, nemlig at den ældre mand på 65 år blev dræbt med mindst 8 knivstik.

Manden forklarer endvidere, at han pludseligt ser sin ekskone, der angiveligt er uddanet karatelærer, komme løbende imod ham. For at undgå hendes karate-slag stikker han også hende, med egne ord, 3-4 gange. Men også her viser obduktionen noget helt andet - manden dolkede sin ekskone for øjnene af sine børn mindst 14 gange.

Den sigtede har boet i Danmark i 13 år. Han skal nu mentalundersøges.