Flere hundrede muslimer på gaden i protest mod Muhammed-tegningerne i København.

Med kampråb som 'Allah er stor' og 'Demokratiet er en skændsel', gik demonstranterne fra Nørreport Station til Sank Hans Torv på Nørrebro kl. 15.

Demonstrationen var arrangeret af den yderligtgående muslimske organisation Hizb-ut-tahrir for at protestere mod det, de kaldte 'hadefulde krænkelser af Profeten Muhammed'.

Flere danske medier blev kritiseret for at have genoptryk Muhammed-tegningerne i forbindelse med politiets mistanke om konkrete drabs-planer mod en af tegnerne.

På Sank Hans Torv på Nørrebro sluttede demonstrationen med flere taler. Og selvom demonstrationen foregik roligt, var tonen hård hos talerne.

-Endnu engang har utallige danske medier udvist had og latterliggørelse overfor vores profet, sagde en taler fra Hizb-ut-tahrir og fortsatte:

- Lad være med at glemme, hvem der startede den her sag. Vi har ikke glemt, at den danske regering stod bag tegningerne. Vi har ikke glemt, at statsministeren opfordrede til angreb på Koranen, sagde taleren, som understregede at kampen er blevet tilspidset.