Retten er sat mandag for en af de mest bemærkelsesværdige skilsmissesager i England, hvor Heather Mills angiveligt kræver 800 millioner kr. af sin eksmand Paul McCartney.

DEBAT: HVAD MENER DU OM SKILSMISSEN?

Den stenrige eks-Beatle Paul McCartney og eks-hustruen Heather Mills skal mandag i retten for at få en endelig afgørelse på skilsmissestriden, hvor Mills angiveligt kræver 800 millioner kr. af eks-manden.

McCartney vil omvendt prøve at overbevise dommeren om at eks-konen skal 'nøjes' med 10 millioner engelske pund (lidt over 100 millioner kr.) af hans formue. Eks-beatlen er efter sigende god for omkring 825 millioner pund (over 8 milliarder kr.)

En kilde tæt på parret udtaler til 'The Sun':

- Parret har prøvet at nå til enighed i månedsvis, men de er ikke kommet nærmere på en løsning. Hun vil have minimun 80 millioner pund, hvis ikke over 100 millioner pund, mens han ikk vil give hende mere end 10 millioner. Det bliver en ekstrem bitter kamp. Specielt fordi de to virkelig hader hinanden.

Mills vil gøre krav på mindst to huse, et i USA og et i England, et team af sikkerhedsvagter, der kan passe på hende i døgnets 24 timer og to fuldtids barnepiger til at tage sig af parrets lille datter, Bea.

Hun forlanger også, at Beas udgifter til helbred og almindelige sundhed bliver betalt resten af hendes liv, en personlig træner til sig selv, stuepiger, kok, en sekretær og andre, der kan hjælpe med husholdningen.

Oveni hatten ønsker Mills at Sir Paul skal betale for hendes selskab, når hun skal ud og rejse.

Eks-parret har til hensigt at møde op i retten hver dag i de fem dage sagen forventes at vare.

65-årige Paul McCartney og 40-årige Heather Mills var gift fra 2002 til 2006 og har sammen datteren Beatrice på fire år.