EM, herrer, mellemrunde-pulje 1: Danmark - Polen 36-26 (17-13) Det danske landshold knuste ved EM i håndbold de polske vice-verdensmestre med ti mål.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Bortset fra 0-0 og 1-1 var Danmark foran i hele kampen mod polakkerne, som var meget langt fra den styrke, de viste, da de slog danskerne i sidste års VM-semifinale.

Danmark spillede derimod aldeles formidabelt, da 1-1 blev til 5-1 og senere 10-3.

Takket være nogle danske udvisninger lykkedes det ganske vist for polakkerne at få begrænset den danske pauseføring til 17-13, men det rettede danskerne op på i starten af anden halvleg.

Her kom Ulrik Wilbeks tropper hurtigt på 20-13, og efter ti minutters spil stod det 24-14, og dermed var kampen reelt afgjort.

Danmark var helt oppe at føre med elleve mål, men sejren kom til at lyde på 36-26, og dermed kan Polen ikke længere gå videre ved dette EM.

Det kan danskerne derimod, og som spillet har været i de seneste to kampe, vil det være en overraskelse af de store, hvis Danmark ikke som minimum går videre til semifinalen.

Kasper Hvidt spillede helt forrygende i målet, forsvaret stod utroligt godt, og i angrebet scorede danskerne det ene flotte mål efter det andet. Lasse Boesen var den bedste i angrebet med masser af mål, men egentlig er det uretfærdigt at fremhæve enkeltspillere, for hele holdet spillede ganske enkelt formidabelt.