Den 33-årige flugtbilist der i går eftermiddags meldte sig selv til politiet, blev i dag stillet for en dommer, der forlængede varetægtsfængslingen i 14. dage.

Den 33-årige mand af tyrkisk oprindelse henvendte sig igår selv til politiet og indrømmede, at han var fører af den røde kassevogn, som politiet eftersøgte i forbindelse med påkørslen af de to unge mænd, der døde lørdag på H.C. Ørstedsvej.

Den tiltalte var i dag i grundlovsforhør i Frederiksberg ret, og er sigtet for uagtsomt mandrab, der i følge anklageren burde give seks års fængsel.

Manden var i retten med sin gode ven og sin tolk, der måtte oversætte for ham. Den spinkle mand sad sammensunket, og var iklædt blå cowboybukser og en lysebrun trøje, og var tydeligvis meget berørt.

- Jeg var i chok, og kørte derfra fordi jeg var bange. Jeg var slet ikke klar over hvad jeg gjorde, sagde han om episoden, da han flygtede fra gerningsstedet, hvor han netop havde påkørt og dræbt to personer.

Han erkendte også, at han var fører af bilen, og at det var ham, der kørte de to unge mænd ned.

Der er nedlagt navneforbud i sagen.

Den 33-årige grønthandler løj i første omgang, og forklarede en mekaniker, at skaderne på hans varebil skyldtes et sammenstød med autoværnet på motorvejen.