Hollywoods store navne skal fremover blogge med deres fans. Det er Myspace Celebrity – Hollywoods nyeste hjemmeside – der står bag ideen.

Og det er tanken, at 300 af de mest prominente stjerner skal hjælpe Myspace med at lægge verden for sine fødder, siger en af Myspaces to grundlæggere, Tom Anderson, ifølge Aftonbladet.

På den nye Internetportal skal du kunne blogge eller chatte med så kendte navne som Paris Hilton, Britney Spears, 50 Cent og Leonardo DiCaprio for bare at nævne nogle af de navne, som idemagerne har i tankerne.

Ja - det kan jo blive en forrygende succes. Måske kunne man få Paris Hilton til at uddybe, hvad hun ser i svenske mænd - og som hun ikke kan få øje på hos danske. Hendes syn på videoer, mode - og mange andre sjove ting.

Hvad angår Britney Spears - ja så er der også åben for mange emner. Udover fremragende musik måske lidt om børnepasning, mænd, forældre, søskende, paparazzi-fotografer, cocktails m.m

Jo, der er emner nok til an lang, lang, lang snak med de to kvinder. Hvis de altså ikke lige skal et smut ud i byen.

Over 300 er blevet spurgt – og det er udover skuespillere også sportsfolk og andre kendte.

Paris Hilton får Harvard-pris

Og nu mens vi er ved de kendte. Kendis nummer 1, Paris Hilton, er inviteret til Harvard Universitet.

Godt nok ikke for at studere, men for at tage imod prisen som ”årets kvinde”. Det er det verdensberømte universitets ironiske skoleavis, der står bag kåringen – og uddelingen.

26-årige Paris Hilton er indbudt til prisoverrækkelsen, der finder sted 6. februar.