En 21-årig mand døde tidligt i morges efter at han tidligere på natten var blevet ramt i hovedet af et skud. Lidt efter midnat var to mænd blevet skudt på Nørrebro. Den ene overlevede ikke, men døde ved 3.30 tiden på Rigshospitalet.

Natten til torsdag skete det igen. Endnu en skudepisode fandt sted i København. Denne gang på Mimersgade på Nørrebro, hvor der blev affyret minimum syv skud. Det oplyser politiet til bt.dk.

To 2. generations-indvandrere blev ramt af pistolskud, men formåede i en af kammeraternes bil at blive kørt til Rigshospitalet. Hvor den 21-årige afgik ved døden i morges.

Den anden blev ramt i brystet, men skulle være uden for livsfare.

Den nu dræbte befandt sig i en bil i Mimersgade sammen med fire kammerater, da der blev skudt mod bilen. Den 21-årige blev ramt i hovedet gennem en siderude, mens en af hans kammerater blev ramt i maven og i brystet af to skud, der blev affyret gennem bilens forrude.

Efter skudepisoden stimlede mange indvandrerdrenge sammen omkring Rigshospitalets hovedindgang. Her blev fire personer anholdt. Den ene bar en skudsikker vest.

Politiet kunne i nat ikke sige, om der er tale om et bandeopgør, selv om meget altså taler for, at dette har været årsagen til opgøret. Politiet havde heller ikke overblik over, om det eventuelt er kampen om narko-markedet, der eskalerer nu. I følge vagthavende i nat stod alle muligheder åbne.

Med episoden natten til torsdag er det fjerde dag i træk, at politiet må ud til opgør, hvor der bruges våben.

Skyderiet fandt sted omkring klokken 00.30-tiden, og politiet vil meget gerne i kontakt med folk, som måtte have set noget.

- Især vil vi gerne høre fra chaufføren i en lys taxi, der holdt med katastrofeblinket tændt på hjørnet af Rådmandsgade og Mimersgade, helt frem til der blev skudt, siger den centrale leder af efterforskningen, Niels Bogs-Grarup.