En tidligere Superliga-spiller i fodbold fra en kendt københavnsk omegns-klub er blevet varetægtsfængslet i 14 dage ved Retten på Frederiksberg. Sagen drejer sig om væbnet røveri mod en Seven-Eleven butik i Vanløse.

- Efter at have fået udleveret penge og cigaretter stak manden af, men blev kort efter pågrebet af en politipatrulje.

Byttet, pengene og cigaretterne, havde han smidt fra sig i et buskads sammen med brødkniven, kort før politifolkene indhentede ham,« oplyser vicekriminalkommissær Thomas Dürr, kriminalpolitiet, Station Bellahøj, til B.T. »Den mandlige medarbejder, som passede kiosken alene, var temmelig chokeret bagefter og har efterfølgende fået tilbud om psykologhjælp.

På overvågnings-videoen ses det tydeligt, at manden truer med brødkniven. Men man kan høre, at han samtidig siger »undskyld« til min medarbejder, fordi det skal gå ud over lige præcis ham,« siger Bjarne Rosgård, bestyrer af Seven-Elleven i Vanløse.

Den nu anholdte tidligere top-fodboldspiller er ifølge B.T.s kilder ikke ukendt af politiet. Han har tidligere været i politiets søgelys for »noget med hash«.

Fodboldkarrieren for den 25-årige toppede for fire år siden, hvor han var fast mand i Superligaen. De senere år har han spillet i lavere rangerende klubber.