Frederik og Mary er så glade for hinanden, at de godt tør sidde og flirte lidt foran snurrende kameraer og fotografer, der kappes om de bedste billeder.

Mary og Frederik sad faktisk i Folketinget og flirtede lidt. De kunne med glimt i øjnene ikke lade være med at komme med bemærkninger til hinanden under åbningen.

Det var mest Frederik, der var interesseret i at kommentere, hvad der skete i salen. Men overvåget af pressens skarpe blik og linser kunne ingen være i tvivl om, at Frederik og Mary kommer særdeles godt ud af det.

Mary var elegant at se på i sin lyse dragt, der understregede hendes lyse look. Der er vist heller ingen der mere er i tvivl om, at Mary har fortrudt at hun blev klippet kort. I hvert fald har hun siden ladet håret vokse.

Det var et kærligt blik Mary fik fra Frederik, da hun i sekunder kiggede intenst på ham. Det var i selv samme øjeblik, da statsminister Anders Fogh Rasmussen i sin tale sagde:

- Regeringen har besluttet at fordoble støtten til kvinder i Afrika. Ved at støtte en kvinde, hjælper vi en hel familie på vej.

Der var også noget i luften mellem de to , da statsministeren videre sagde: - Forældre med børn i daginstitutioner skal ikke generes af løsrevne lukkedage på almindelige hverdage.

Mange gange havde begge parter smut i øjnene. Men det var ikke lige dem , der grinede, da hele folketingssalen på et tidspunkt grinede højlydt.

Det var da statsministeren sagde.

- Det letteste i verden er at udstede løfter om mere velfærd, højere løn og lavere skat. Ikke en muskel fortrak sig starten i de kongelige mundvige. Bagved storebror, kronprins Frederik, sad lillebror prins Joachim. Han kunne til gengæld ikke lade være med at komme med et smørret grin. Det så ikke ud til at det var af statsministerens tale , men mere fordi så mange andre grinede.

Joachims kæreste Marie Cavallier, som vi tror, at han snart bliver forlovet med, var selvfølgelig ikke med ved Folketingets åbning.

Da han skulle hjem måtte han nøjes med knus fra sin svigerinde Mary, og så fulgtes han iøvrigt derfra med sin moster, prinsesse Benedikte.