Superstjernen Zlatan Ibrahimovic kendte ikke navnet Preben Elkjær, da han blev udspurgt på svensk TV3 om kritik fra danskeren. Elkjær tager det roligt.

Zlatan Ibrahimovic er endnu en ung mand på 25 år. Måske derfor - eller var det en bevidst provokation - agerede han uvidende, da han i et interview med svensk TV3 blev bedt om at kommentere den kritik, som den tidligere danske landsholdsangriber Preben Elkjær rettede mod Zlatan før skandalekampen mellem Danmark og Sverige i Parken i juni.

- Hvem er det? lød svaret fra Inter-angriberen, som tilsyneladende ikke har hørt om den danske fodboldlegendes 38 mål i 69 landskampe i perioden 1977-88. Eller for den sags skyld "Målkjærs" italienske mesterskab med Hellas Verona i 1985.

- Dansk? Ingen anelse, sagde Zlatan, da intervieweren prøvede at uddybe.

Preben Elkjær holder udadtil facaden, men danskeren opfordrer indirekte Zlatan Ibrahimovic til at gå på biblioteket og opdatere sin viden.

- Hvis Zlatan vil gøre sig morsom på min bekostning, så ham om det. Jeg kan bare sige, at jeg kender til mange svenske spillere, som er fra før jeg selv begyndte at spille fodbold. Jeg har i hvert fald styr på historien, siger Preben Elkjær til den svenske avis Expressen.

Interviewet med Zlatan Ibrahimovic bliver vist lørdag aften.

/ritzau/