En handikappet amerikansk kvinde har sagsøgt fast-food-giganten McDonalds, efter de nægtede at udlevere maden i en drive-in, da hun ikke havde arme til at modtage maden med.

En armløs amerikansk kvinde har sagsøgt McDonalds for i omegnen af 20 millioner kroner, fordi ansatte i burgerkæden ved to tilfælde har nægtet at give hende posen med mad, da hun ville tage imod den med fødderne.

Dawn Larson er født med sygdommen Holt-Oram Syndrom, hvilket betyder, at hendes arme blot består af nogle korte stumper, og derfor har hun hele sit liv brugt ben og fødder i situationer, hvor andre mennesker bruger hænderne.

- Jeg kan køre på en almindelig cykel med ti gear. Jeg kan svømme. Det har overhovedet ikke været et problem i mit liv. Det har ikke forhindret mig i at få fire drenge, og jeg har aldrig tabt nogen af dem, sige Dawn Larson til AP.

Dawn Larson har sagsøgt McDonalds to steder i byen Rockford i delstaten Illinois for at have nægtet at udlevere mad til hendes fødder. Kreditkortet tog de gladeligt imod fra hendes fod, men når maden så gik den anden vej, måtte hendes ene søn eller hendes ven tage imod maden fra den diskriminerende burgerbar.

- Jeg følte mig diskrimineret, mobbet og fornedret, siger Dawn Larson. Hun ville bare have maden.