Han har kun været single i to måneder, men nu tyder alt på, at prinsen har fundet en ny 'prinsesse'

Hun er vild og vovet. Har næsering og langt uregerligt hår, der skiftevis er rødt eller lilla. Hun er en ægte rock-sild med en forførende stemme. Og så er hun prins Williams nye kærlighed - Joss Stone.

Hvor prinsens tidligere kæreste Kate Middleton var pæn og nystrøget, er Joss Stone fræk og uglet.

Måske er der noget om det gamle udtryk »modsætninger mødes«. Joss Stone skiller sig i hvert fald meget ud fra alt, hvad prinsen tidligere har omgåedes.

Romancen startede, da prins William kontaktede Joss Stone for at drøfte, hvilke sange hun skal synge til mindekoncerten for hans berømte mor den 1. juli.

Og siden da har de to talt meget i telefon.

Klikkede øjeblikkeligt
- Joss er lykkelig for det faktum, at Will ringer til hende. De klikkede øjeblikkeligt. De har brugt mængder af tid på at drøfte, hvilke sange hun skal synge, og de har omhyggeligt gennemgået en liste med ­Dianas mest elskede kunstnere. De er blevet enige om Queen og Tina Turner, og Joss er utrolig beæret over, at hun er blevet bedt om at fremføre dem, siger en kilde til den engelske avis The Mirror.

En ny Aretha
Joss Stone er bare 20 år, men har allerede udgivet tre album, hvor det seneste har titlen 'Introducing Joss Stone.'

Hun har optrådt i det meste af verden og er blevet kaldt en ny Aretha Franklin. Hun er vegetar og har deltaget i kampagner for PETA. (Amerikansk dyrevelfærdsorganisation).

Det har længe været kendt, at den bare 20-årige sangerinde skal optræde til mindekoncerten, som skal holdes på det berømte Wembley Stadium, samme dag som afdøde Lady Di ville være fyldt 46 år, den 1. juli. Og nu er det ­lige så kendt, at hun og prinsen er blevet gode venner.

- Hun (Joss Stone) synes, han er super skøn, og hun er utrolig ­beæret, siger en af sanger­indens venner til The Mirror.