FCKs svenske midtbanemotor lignede en mand, der havde bidt en citron, da han kom ud fra omklædningsrummet. Men han ville ikke give Jesper Christiansen skylden for nederlaget.

- Jesper er Danmarks bedste keeper, og han er en af holdets mest stabile spillere. Men når han laver nogle fejl, så lægger man mere mærke til dem, end når vi andre gør det. Han ser vel ikke bolden ved det første mål. Men vi skal ikke klandre ham for nederlaget i dag, han har reddet os mange andre gange. Svenskeren var dog klar nok i mælet omkring, hvorfor OB vandt kampen. - Vi slipper dem ind i kampen på en fejl. Og så laver de et mål til. Vi skaber en masse chancer til sidst, men det lykkes os ikke at udnytte dem.

Grønkjær: Vi kan ikke vinde det hele
Jesper Grønkjær kæmpede hårdt på banen, men han tog nederlaget med sit vanlige afdæmpede temperament. Vi kan ikke vinde det hele. Og vi har vundet mesterskabet. Vi rammer ikke dagen i dag, og samtidig spiller OB rigtigt godt. Det er heller ikke for sjov, at de har spillet godt i UEFA Cup’en og at de ligger nummer to i turneringen.