Ugens læserlink er godt nyt for børne- familierne. Her kan de få overblik over, hvilke aktiviteter der er for de kære små i deres del af landet

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Sus anbefaler hjemmesiden www.sjovforborn.dk. Her kan du indtaste, hvor i Danmark du bor eller skal holde ferie, og så kommer der en liste frem med alverdens aktiviteter i det område.

- Naturligvis er der alle de traditionelle ting som sommerlande, Tivoli, museer som man kender i forvejen, men det som gør Sjov for børn god er, at deres lister også indeholder gratis aktiviteter og mindre kendte seværdigheder som legepladser, skove og mindre musser, fortsætte Sus.

Vi har kigget på siden og bringer gladeligt anbefalingen videre!

Eksempel: Ferie på Bornholm

Vi forestiller os, at vi skal med familien på fire en tur til Østersøns perle. Så vi klikker på 'Bornholm' og ser hvad der sker.

Børnevenlige strande
Vupti, frem kommer en liste med 17 aktiviteter. De er sorteret efter Badeland, Børnevenlige strande, dyr, forlystelser, museum, natur og så videre. Meget overskueligt, men det bedste er, at vi umiddelbart kan se, i hvilket prisleje de forskellige aktiviteter ligger.

Siden indeler alle attraktioner i syv kategorier, fra gratis til 'over 700 kr.'.

På Bornholm er der kun tre kategorier reprasenteret, heldigvis de tre laveste - hele fem er gratis!

En af de gratis fornøjelser er 'Angoraland', hvor vi kan opleve angorakaniner, der lever hele året på deres egen kaninhøj! Så vi klikker os ind på Angoraland for at læse mere. Her kan vi se, at denne attraktion af de andre brugere har fået topkarakteren fem.

Vi kan også selv anmelde en attraktion, når vi har bessøgt den, vi kan se åbningstider og en kort beskrivelse af stedet.

Dette er bare en lille del af det Sjov for børn kan. Det er den perfekte hjemmeside til børnefamilien - den er overskuelig, nem at bruge og meget informativ!

Så vi forstår godt, nar Sus skriver, at - vi har haft meget glæde af sitet og synes derfor, det kunne være et oplagt valg som 'nyttigt link' til BT's rejsesektion.