To førsterundevalg for Flacco?

Debatten om Joe Flacco vil ingen ende tage, og nu går rygterne på, at hold er interesserede i at smide to førsterundevalg for at få ham.

Hvor meget er Joe Flacco egentlig værd? Bliver han den dyreste quarterback? Kan Baltimore Ravens betale ham? Der er utallige spørgsmål omkring den nykårede Super Bowl MVP. Rygterne går nu på, at der var hold, der allerede inden sæsonen startede, var interesserede i at smide to førsterundevalg efter Flacco.

Det er en vigtig information for Ravens, der er ved at undersøge deres muligheder for at holde på Flacco uden at smadre deres økonomi fuldstændig. En af mulighederne er ved at putte et franchise tag på ham. Der kan de vælge imellem "exclusive" og "non-exclusive". Den sidste måde er den billigste for Ravens, men der er det også tilladt for Flacco at forhandle med andre hold, og hvis han ender hos et andet hold, så får Ravens to førsterundevalg i kompensation. Noget som man aldrig ser ske.

Situation kan dog være en helt anden her. Flere hold var nemlig som nævnt tidligere interesserede i at give to førsterundevalg for Flacco inden sæsonen startede, og det har med hans Super Bowl-ring højest sandsynligt ikke ændret sig.

Meget tyder derfor på, at Ravens er nødt til at smide store summer på bordet for at holde deres quarterback. Det kan koste på andre positioner på grund af deres pressede salary cap.