KØB PLUS!

Texans slog Lions i Thanksgiving drama

I et sandt drama tabte Lions for niende gang i træk på Thanksgiving denne gang til Houston Texans

Detroit Lions tog i årets første Thanksgiving kamp imod Houston Texans. Lions skulle prøve på at tage deres første sejr i otte år på Thanksgiving.

Kampen startede med et Lions touchdown fra runningback Leshoure. Derefter kunne ingen af de to hold få angrebet til at fungere, og efter første quarter var stillingen stadig 7-0 til Lions.

Anden quarter var næsten lige det modsatte af første. Angrebene var i førersædet og satte næste point på tavlen som de ville. Texans startede med at udligne ved Arian Forster, men hurtigt efter udbyggede Lions igen føringen ved et touchdown kast fra Stafford til Mike Thomas. Inden at anden quarter var færdig havde begge hold sat endnu et touchdown på tavelen, Owen Danials for Texans og Calvin Johnson for Lions. Derved gik Lions til pause foran 21-14.

Tredje quarter startede rigtig godt for Lions. De stoppede hurtigt Texans og satte tre point på tavlen ved kicker Jason Hanson. På næste drive scorede Texans et meget kontroversielt touchdown. Forsett løb 66 yards til touchdown. Det skulle dog aldrig have været et touchdown, Forsett var nemlig nede med både knæet og albuen, men dette så dommerne ikke og dømte derfor touchdown. Alle scoringer skal normalt ses igennem, men fordi Lions Head Coach Jim Schwartz kastede den røde klud, hvilket man ikke må når det alligevel skal kigges igennem, så betød det at spillet ikke kunne kigges igennem og derved forblev det et touchdown og Texans var kun bagud med tre point 24-21. Inden de sidste 15 minutter nåede Texans at udligne ved et field goal fra kicker Graham. Så spændingen var helt i takt inden sidste quarter.

Fjerde quarter begyndte med at Lions running back Bell havde to løb for samlet 49 yards, det ene hele vejen i endzone. Derefter gik kampen lidt i stå, Texans kunne ikke få angrebet til at fungere, mens at Lions gjorde det fint, indtil de kom ind på Texans banehalvdel, hvor de blev stoppet. Med lidt under to minutter tilbage udlignede Arian Forster til 31-31. Der blev ikke scoret mere i de sidste to minutter, og derfor måtte de i overtime.

Overtime var fuld af dramatik lige fra starten af. Først kørte Lions ned af banen, men Brandon Pettigrew fumblede bolden. Det udnyttede Texans til at komme i field goal position, men Graham brændte desværre for dem, hvilket gav Lions en god mulighed, men Texans stoppede dem. Så fik Texans bolden tilbage, men da de næste var oppe ved midten kastede Matt Schaub en interception. Dette gav Lions en stor mulighed for at tage sejren, men Jason Hansons field goal tog stolpen lige midt på, og gik derved ikke ind. Med lidt over to minutter tilbage af overtime kunne Graham endnu en gang afgøre kampen, og denne gang ramte han til stor juble for Texans. Derved tog Texas sejren 34-31 efter overtime.

Kampen helt store spillere var de to receivere med efternavnet Johnson. Calvin Johnson fra Lions og Andre Johnson fra Texans. Calvin greb for 144 yards og et touchdown, mens at Andre greb for 188 yards, men ingen touchdowns.

Med sejren har Texans vundet ti kampe, og kun tabt en og derfor er de meget tæt på playoff, faktisk kan den med et lidt hjælp allerede sikres denne weekend. Lions på den anden side tabte deres syvende kamp, og er derved ude af playoff spillet. Lions må især være skuffet, da de i deres sidste to kampe har haft alle chancer for at lukke kampen til egen fordel.