KØB PLUS!

Saints fyrer Steve Spagnuolo

Sean Payton har efter sin ankomst til New Orleans torsdag allerede i dag truffet sin første store beslutning. Steve Spagnuolo er blevet fyret, og man ændrer forsvar til et 3-4 system.

Sean Payton kom tilbage til New Orleans Saints torsdag. Og i dag har han så allerede truffet sin første store beslutning. Han har fyret holdets defensive coordinator Steve Spagnuolo.
 
Steve Spagnuolo blev ansat sidste år hos Saints, til at afløse for Gregg Williams, men forsvaret har været det dårligste i NFL i år, hvis man ser på diverse stats. Det har nu kostet ham jobbet, efter en dag under Sean Paytons ledelse.
 
Samtidig så fortæller Sean Payton også, at Saints fremover vil kendes ved et andet forsvarssystem. Man skifter nemlig fra et 4-3 forsvar til et 3-4 forsvar, hvilket betyder at holdet skal genopbygge forsvaret en del.
 
"Jeg vil personligt takke Steve for hans indsats i denne hårde 2012 sæson. Vi skifter forsvarssystem til 3-4, og lige nu er den bedste tid til at fokusere på det" udtalte Sean Payton.
 
Saints har også fyret holdets defensive backs træner Ken Flajole.
 
På rygtebørsen bliver Saints nu kædet sammen med Eric Mangini og Romeo Crennel som en mulighed til at styre holdets forsvar.