Aaron Rodgers gjorde det umulige, men endte som taber, da Arizona sendte Green Bay ud af NFL-slutspillet.

Mens tiden løb af klokken, sendte Green Bay Packers' stjernequarterback Aaron Rodgers en bold af sted fra lige over midterlinjen i retning mod endzone - en såkaldt "Hail Mary" - i NFL-slutspilskampen mod Arizona Cardinals.

Nede med syv point skulle Green Bay bruge et touchdown for at sende kampen i overtid, og i endzone steg reserve-receiver Jeff Janis op og greb bolden.

Udeholdet jublede vildt over den utrolige udligning, men få minutter inde i overtiden endte det hele med en maveplasker for Green Bay, da Arizona lukkede kampen med et touchdown til 26-20.

Arizona Cardinals lignede længe vinderen, men på mindre end et minut i kampens slutning lykkedes det Aaron Rodgers at flytte bolden mere end 90 yards på to kast, og det sendte kampen ud i den dramatiske overtidsafgørelse.

Da Arizona vandt lodtrækningen forud for overtiden, valgte hjemmeholdet at få lov til at angribe først, og det var en god beslutning.

Tre spil senere løb receiveren Larry Fitzgerald bolden i endzone og sendte Arizona i NFC-finalen, der samtidig er semifinalen for Super Bowl.

På første spil i overtiden viste quarterback Carson Palmer klassen, da han undveg et tungt pres og fandt Fitzgerald med et kast, som receiveren tog helt ned til Green Bays 5-yard-linje.

To spil senere var kampen afgjort, og Aaron Rodgers' mirakelcomeback blev aflyst, uden han selv kunne gøre hverken fra eller til.

Det var ellers anden gang i sæsonen, at Rodgers lykkes med en "Hail Mary", efter tiden er gået. Han gjorde det samme i en af sæsonens sidste grundspilskampe mod Detroit Lions.

Arizona skal nu møde enten Carolina Panthers eller Seattle Seahawks i NFC-finalen.

Tidligere på natten mellem lørdag og søndag spillede de forsvarende Super Bowl-mestre, New England Patriots, sig i AFC-finalen med en sejr på 27-20 over Kansas City Chiefs.

Mestrene skal nu møde enten Denver Broncos eller Pittsburgh Steelers i næste kamp.