Oakland Raiders formåede at give Kansas City Chiefs et nederlag, og dermed tage den første sejr i over et år til bundholdet.

Oakland Raiders havde op til nattens kamp mod Kansas City Chiefs ikke vundet en kamp i over et år. Det skulle der laves om på, og dét blev der.

Allerede fra kampens start stod der Raiders på det hele, og det især via Latavius Murray. Murray var så dominerende, og fik to gange løbet et touchdown ind. Det andet fra 90-yard, som er det længste i denne sæson af alle running backs. Murray blev dog skadet på sit fjerde løb, og kom ikke tilbage i kampen.

Med en habil 14-3 føring ved pausen, og senere en 17-3 føring i tredje quarter lignede det længe en sikker sejr til hjemmeholdet. Alex Smith ville det dog anderledes, og fandt først Anthony Fasano for et touchdown, og i fjerde quarter Jamaal Charles inden Cairo Santos satte et field goal ind til en 20-17 føring til Chiefs halvvejs i fjerde quarter.

Derek Carr svarede dog igen, og formåede på Raiders' længste drive i denne sæson, at afslutte det hele med et kort kast til James Jones, med under to minutter tilbage af kampen til en føring for Oakland Raiders på 24-20, som Alex Smith nu skulle forsøge at ændre på. Selvom Smith fik et par gode kast, og havde et godt return bag sig, samt Raiders lavede et par dumme personlige fejl, så lykkedes det aldrig for alvor Smith at komme ned omkring Raiders' end zone, og dermed kunne kampen blive fløjtet af med en 24-20 sejr til Raiders.

Dermed vandt Oakland Raiders deres første sejr i over et år, og dermed også den første i denne sæson - og som deres tidligere ejer Al Davis ville have sagt hvis han var i live - Just Win Baby.

Oakland Raiders er 1-10 mens Kansas City Chiefs er 7-4 efter nattens kamp.