Miami Dolphins kom aldrig tæt på at true Pittsburgh Steelers, da de to hold mødtes i NFL-slutspillet søndag.

Hvis man vil videre i NFL-slutspillet, så gælder det om at være skarp fra start i kampene, men det var Miami Dolphins ikke, da holdet gæstede Pittsburgh Steelers under råkolde vejrforhold.

På Pittsburghs tre første boldbesiddelser scorede holdet touchdown, og det lagde grundstenen til sejren på 30-12.

Pittsburghs Antonio Brown er blandt NFL's absolut bedste receivere, og hvis nogen skulle være i tvivl, så satte han en tyk streg under det søndag.

Han var sammen med runningback Le'Veon Bell en dominerende skikkelse i kampen, og især i starten var Brown enestående.

Efter bare otte minutters spil af kampen havde Brown grebet bolden tre gange fra quarterback Ben Roethlisberger for vanvittige 119 yards og to touchdowns.

Det sendte Pittsburgh i front med 14-0, og efter en field goal-reducering af Miami, tog Bell over.

Han leverede et touchdown til 20-3, og han endte med at løbe for imponerende 167 yards i kampen.

Med 20-6 ved pausen havde Miami lang vej tilbage, og med både kastede interceptions og fumbles gjorde Miami-holdet det svært for sig selv, og derfor endte det i en sikker Pittsburgh sejr.

Le'Veon Bell luntede endnu et touchdown ind i tredje quarter, og derefter blev sejren kørt hjem, selv om Miami fik scoret et trøste-touchdown med godt fem minutter igen.

I næste runde af slutspillet skal Pittsburgh op mod Kansas City Chiefs på udebane.