KØB PLUS!

Manning udspillede Rodgers & Co.

Ugens muligvis mest hypede kamp blev aldrig så spændende som man kunne have forventet.

Der er ingen tvivl om at Green Bay Packers og New York Giants er to af de NFLs bedste hold, og der var derfor store forventninger til søndagens sene kamp hvor de to hold mødtes på Metlife Stadium.

Kampen starter da også ligesom man kunne håbe, med at begge hold scorer touchdowns på deres første drives. Packers scorer et fantastisk touchdown på hele 61 yards fra Rodgers til Jordy Nelson Men derefter stod der NY Giants på stort set resten af kampen.

I en utroligt underholdende første quarter falder der yderligere to scoringer, begge til Giants. Den første skal findes med 2.44 tilbage af quarteren på et 16 yards kast fra Manning til Randle. På drivet der følger kickoff kaster Rodgers kampens eneste interception og giver dermed New York bolden på Packers’ 33-yard linje. Packers formår at holde dem til et 43 yards field goal af Tynes.

Der skal gå lidt mere end fem minutter af andet quarter inden at den er gal igen: efter et effektivt 8-spils drive kunne man høre Metlife Stadium udbryde råb der kunne minde om buh-lyde – men lydene kommer fordi at nr. 80 har grebet et 9-yards touchdown, og den erfarne NFL fan vil vide at der ikke blev råbt BUUUUH, men nærmere CRUUUUUZ – Mannings andet touchdown i kampen, Victor Cruz’ første. 24-7, og kampen ser næsten allerede afgjort ud.

Da Packers modtager bolden er alle, og især Rodgers, klar over at der skal til at ske noget – og han formår da også at få sat et flot drive på 13 spil af, men utroligt bittert for både Packers, og kampen ender drivet på New Yorks 11-yard linje med et field goal som minimalt indhenter noget af det tabte.

Da New York får bolden igen bliver de dog stoppet efter blot tre forsøg, og med 1.50 tilbage af halvlegen kan Packers smage comeback. De går i deres effektive two-minute drill og Rodgers liner op i shotgun. På drivets tredje spil får en af NFLs farligste D-lines fat på Rodgers, Osi Umenyiora sacker ham, Rodgers fumbler bolden og Jason Pierre Paul samler bolden op på Green Bays 23 yard linje. To spil kan Bradshaw score på et 13-yards løb til pausestillingen 31-10.

I anden halvleg var det mere eller mindre som om at begge hold havde accepteret udfaldet – Packers fik i hvert fald aldrig sat pres på Giants i en relativt kedelig anden halvleg. Det var også bare en af de kampe hvor alt gik Giants vej. I anden halvleg formår Rueben Randle at muffe hele to punts, men begge punts blev recovered af New York alligevel. Det var jo lige netop sådanne spil der skulle være faldet Packers vej hvis de skulle være kommet tilbage.

Kampens sidste scoring kommer da også på baggrund af en coach challenge på et Giants spil, hvor Nicks bliver dømt nede kort af mållinjen på en 1-goal på 13 yard linjen. Spillet bliver, efter at være blevet set igennem, omstødt og giver dermed stillingen 38-10 til New York.

Efter denne scoring gik kampen ind i en periode hvor holdende mere eller mindre bare ventede på at kampen var slut – Packers havde accepteret at det ikke var i dag de skulle vinde.

Det var et dyrt nederlag for Packers der nu er 7-4 og ligger nummer to i NFC North, efter Bears der slog divisionsrivalerne Vikings 28-10 og derfor ligger afstand til Packers. For Giants var sejren vigtig på to forskellige fronter – først og fremmest ser Redskins ud til at være ud af deres krise og med sejren i dag holder Giants stadig afstand til bejlerne fra Washington (Giants er 7-4 og Redskins 5-6, hvilket Cowboys i øvrigt også er). Det er også en vigtig kamp for Giants fordi at de viste noget af det storspil alle ved de har i sig men man måske ikke har set så meget som man har ønsket – især forsvaret som lavede 5 sacks for hele 29 yards var en magtpræstation.