KØB PLUS!

Lombardi tilbage i Cleveland - kritiserer valget af Weeden

Michael Lombardi er tilbage hos Cleveland Browns, og ligger ud med at kritisere holdets quarterback.

Michael Lombardi vender tilbage til Cleveland og Browns. Han vender tilbage til det hold, som han i 90erne også var en del af.
 
Det er dog ikke som general manager, som det ellers var forventet, at han blev ansat. I stedet er han ansat som vice president of player personnel. Dermed får han en stor indflydelse på hvilke spillere som er at finde på holdets roster fremover.
 
En af de spillere som skal frygte for sit fremtid er sidste års første rundevalg Brandon Weeden. Lombardi kaldte valget af Weeden for et "panik valg". Han var også en af de store kritikere under sidste års valg, hvor han dækkede draften som ekspert.
 
Lige siden Lombardi ikke havde succes med Browns, Raiders, Eagles og Rams hvor han tidligere har været i bestyrelsen, har han de sidste fem år været ansat som ekspert på NFL Network.
 
Lombardi fortæller også, at Browns nu vil bruge tid på at undersøge, om Brandon Weeden er holdets svar på quarterback positionen. Han fortalte endda på sit pressemøde, at Colt McCoy i øjeblikket giver Browns en bedre chance for at vinde.