Triangle Razorbacks gjorde det igen og er med et afgørende touchdown 39 sekunder før tid dansk mester i amerikansk fodbold. I finalen vandt holdet fra Vejle med 22-18 over Copenhagen Towers.

Det var anden gang i træk og syvende gang i alt, at Triangle Razorbacks vandt den danske udgave af Super Bowl, Mermaid Bowl.

I 2015 skete det med en afgørende scoring 46 sekunder før tid.

Pausestillingen i lørdagens finale på Casa Arena i Horsens lød ellers 15-7 i Copenhagen Towers' favør efter to tætte quarters, hvor marginalerne var i københavnernes favør.

I tredje quarter lagde Towers atter hårdt fra land og havde to store chancer for at trække afgørende fra. De pressede Razorbacks til en fumble på egen 20 yard-linje, men en dum personlig fejl for unødvendig hårdhed af en angribende Towers-spiller gav vejlenserne en ny første down.

Den endte med en interception, men igen lavede Towers fejl, denne gang i boldbesiddelse, og en ny gylden mulighed for touchdown gled dem af hænde.

Det endte med at blive dyrt, for med godt syv minutter tilbage af fjerde og sidste quarter havde Triangle Razorbacks udlignet til 15-15.

Fire minutter og 37 sekunder før tid scorede Copenhagen Towers på et field goal og kom foran med tre point, 18-15. Men Triangle Razorbacks gav ikke op, og med blot 39 sekunder tilbage lavede vejlenserne det afgørende touchdown med et langt kast.

Finalen stod mellem sæsonens to stærkeste mandskaber, som begge kun havde tabt en enkelt kamp i løbet af denne sæson - endda til hinanden.

Før Razorbacks vandt titlen i 2015, var den i de to foregående år havnet hos Copenhagen Towers, som også havde vundet seks titler i alt inden lørdagens finale.