KØB PLUS!

Firstdown har snakket med NFL-scout

Firstdown.dk har fået den ære at tale med den tidligere NFL-scout Dan Shonka. Dan Shonka har igennem flere årtier scoutet spillere og har arbejdet for tre NFL-hold.

Firstdown.dk har haft fornøjelsen at tage en snak med den højt anerkendte draft-ekspert, Dan Shonka, fra Ourlads.com.
 
Dan Shonka har igennem flere årtier scoutet spillere. Både fra high school til college, men ligeså også fra college til NFL. I NFL har han tidligere været scout for Philadelphia Eagles, Kansas City Chiefs og Washington Redskins, så det er en mand, som kender til livet i NFL og ved præcis, hvad NFL-holdene kigger på. Hvis man vil vide mere omkring ham, og hvad hans viden er - så besøg hans hjemmeside her:  http://www.ourlads.com/
 
I vores korte interview gav han os svaret på syv spørgsmål. Dem kan i læse her.
 
Firstdown.dk : Hvor stor forskel er der på de røde flag hos en NFL-klub? Vægter en gang marijuana lige så højt som et overfald på en natklub?

Dan Shonka: Hvert enkelt hold kigger på hver eneste "Red Flag" og holder øje med, hvad der sker. Hvis anklagerne går igennem systemet, så holder holdene sig med større sandsynlighed væk fra de spillere med problemer. Hver eneste sag er dog forskellig, og hvert hold har deres egne regler.
 
Firstdown.dk: Ville du, og hvornår, drafte en spiller som Vontaze Burfict, som har haft mange problemer op til draften?

Dan Shonka: Jeg ville ikke drafte ham. Hans problemer uden for banen kan være en andens problem. Men hans problemer på banen er hans egne. Hans instinkter er væk, og instinkter er en stor faktor på hans position.
 
Firstdown.dk: Hvilken indflydelse vil Dre Kirkpatricks marijuana-sag have på hans draftstock?

Dan Shonka: Holdene ligger mærke til det. Han blev ikke anklaget, men det er i alle NFL-holds filer. Spillere vil blive testet på forskellige tidspunkter i løbet af året for ulovlige stoffer.
 
Firstdown.dk: Hvem vil du personlig helst have: Andrew Luck eller Robert Griffin III?

Dan Shonka: Begge har fantastiske evner. Jeg ville hælde mod Andrew Luck, fordi han havde mere ansvar ved line of scrimmage, og skulle være mere holdbar over hans karriere. Hvis du spiller poker, så er dette et fantastisk par at få. Det kan ikke gå galt med den ene eller anden quarterback.
 
Firstdown.dk: Hvad betyder combine-resultaterne for holdets draft?

Dan Shonka: Det er blot et stykke af hele puslespillet. Interviews og den medicinske del er det vigtigste ved combinen.
 
Firstdown.dk: Synes du New Orleans Saints' straf i Bounty-sagen er fair?

Dan Shonka: Ja. Der er ikke plads til det i vores spil, som i forvejen er hårdt nok. Spillere burde ikke behøve en belønning for at gøre deres job.
 
Firstdown.dk: Til sidst - hvem tror du vinder Super Bowl næste sæson?

Dan Shonka: Green Bay vil være sultne for at gøre deres arbejde færdigt.
 
Vi siger mange tak til Dan Shonka for at ville svare på nogle spørgsmål. Glem ikke at vi i ugen op til draften udgiver et historisk stort draft-magasin til jer læsere, og at du igen i år kan følge draften live her på siden med tekstdækning.