KØB PLUS!

Falcons udnyttede Saints' mange fejl

Atlanta Falcons producerede i halvdelen af kampen intet offensivt imod New Orleans Saints, men vandt på de mange fejl som udeholdet leverede.

Atlanta Falcons har kun tabt en gang i år, og det var imod New Orleans Saints i New Orleans. Nu kom Saints på besøg i Atlanta, og dermed skulle Falcons forsøge at hævne sig, og tage sæsonens 11 sejr.
 
Fra kampens start, så lignede det at Saints forsvar slet ikke var mødt op til kampen. Sølle seks spil skulle Falcons bruge for at score et touchdown. Fem af gangene var det på løb, som skaffede dem i alt 71 yards på det drive, og som Michael Turner afsluttede tre yards udefra.
 
I anden quarter fortsatte Falcons, og efter et touchdown af Tony Gonzalez på 17 yards, og derefter et field goal af Matt Bryant havde Falcons en komfortabel 17-0 føring halvvejs i anden quarter.
 
Herefter tog forsvaret fra Saints fat, og tillod ikke Falcons at producere noget som helst offensivt. Forsvaret fik holdt den stime indtil fjerde quarter. I den periode måtte Falcons alle de gange de var på banen, forlade banen efter tre forsøg, men lige lidt hjalp det for Saints. Angrebet fungerede nemlig ikke på banens sidste halvdel.
 
Saints havde reduceret via Mark Ingram inden pausen, så Falcons førte 17-7. Saints burde dog mindst have fået et field goal, da man på to yard linien ikke fik stoppet tiden i tide. I tredje quarter måtte man to gange nøjes med field goals af Garrett Hartley, og dermed lykkedes det dem aldrig at udligne føringen.
 
I fjerde quarter var Saints på vej mod endnu en scoring, men et sack forhindrede det, og i stedet måtte man punte. Herefter fik Matt Ryan gang i angrebet, og fik ført sit hold godt ned til to field goals, som gav Falcons en 10 points føring. Dette lykkedes det aldrig Saints at svare tilbage på.
 
Da det også var et løb som Saints scorede deres eneste touchdown på, så stoppede den utroligt stime af kampe med et kastet touchdown fra Drew Brees af. Han nåede at gøre det i 54 kampe i træk, som den første nogensinde. I kampen kastede han for 341 yards, og også hele fem interceptions som er et godt tegn på Saints' kamp som helhed.
 
At Atlanta Falcons kendte sin besøgstid understreges ved hvor mange yards man skaffede sig. Kun 283 yards fik Falcons, mens Saints hentede 436 yards. Det var ikke nok til sejren, og Atlanta Falcons fik en 23-13 sejr i sidste ende.
 
Med sejren er Atlanta Falcons nu 11-1 og kan vinde NFC South på søndag. Det sker hvis ikke Tampa Bay Buccaneers slår Denver Broncos. Med nederlaget er Saints 5-7, og må nok opgive håbet om playoff selvom der er hold som er kommet i playoff med en 5-7 rekord undervejs før i tiden.