KØB PLUS!

Endnu et 49ers-Rams drama fik endelig en vinder

I endnu et kæmpe drama lykkedes det for St. Louis Rams at slå divisionsrivalen San Francisco 49ers efter overtime.

Hold da fest kampene mellem San Francisco 49ers og St. Louis Rams er spændende! For nogle uger siden endte opgøret mellem de to hold højest besynderligt uafgjort. Det lignede det også, at det kunne blive i dag, men med et stærkt spark af Rams' kicker Greg Zuerlein, så hentede vædderne en overraskende sejr.

Det startede ellers rigtig godt for 49ers med Frank Gore i spidsen. Det virkede som om, at Rams' løbeforsvar havde svært ved at stoppe den tunge runningback, der også bragte 49ers foran 7-0. En føring, som de skulle beholde i meget lang tid.

Rams lykkedes nemlig ikke med at producere noget offensivt. Steven Jackson havde svært ved at få mere end to yards per løb, og det tvang Sam Bradford ud i nogle svære tredje down situationer.

Ved pausen var stillingen stadig 7-0, men det skulle vise sig at blive en spændende anden halvleg.

Begge forsvar spillede utrolig aggressivt, og de var klar helt oppe ved line of scrimmage. Det skabt også Rams' første point. De angreb nemlig 49ers' quarterback Colin Kaepernick nede i hans egen endzone, og han blev nødt til at kaste bolden væk. På et noget kontroversielt kald fra dommerne dømte de intentional grounding, og det gav Rams en safety og to point.

David Akers bragte dog 49ers yderligere foran, og Rams' angreb havde stadig kæmpe problemer med at skaffe yards.

Det var derfor ikke overraskende, at det var Rams' forsvar, der vendte kampen. Kaepernick lavede en dum fejl, da han kastede bolden bagud til Ted Ginn. Janoris Jenkins samlede fumblen op og scorede touchdown. Med en two point conversion fra Lance Kendricks var stillingen pludselig 10-10.

Kaepernick rejste sig dog igen med det samme, og lavede et stort play med to minutter tilbage af kampen, hvor han løb 50 yards. Det endte med et field goal, og Rams var endnu engang nede i sækken.

For en gangs skyld lykkedes det dog for Rams at køre noget ordenligt angreb, og med få sekunder igen udlignede Greg Zuerlein.

I overtime så det længe ud til at ende med endnu en uafgjort. Et dårligt punt fra Rams' punter John Hekker åbnede dog kampen op. 49ers udnyttede muligheden, og de bragte David Akers i en nogenlunde position. Han missede sidst de to hold mødtes i overtime, og det skete også i dag. Rams fik bolden igen.

Denne mulighed lod Rams sig ikke forpasse og "Greg the Leg" eller "Legatron" skaffede Rams sejren med et 54 yard field goal.