KØB PLUS!

Cowboys slået af Redskins på thanksgiving

Normalt plejer Cowboys at spille godt på thanksgiving, men dagens kamp var en undtagelse. I stedet var det rookien ved navn Robert Griffin III som imponerede.

Det er ugen med Thanksgiving, og det betyder at Dallas Cowboys skulle i aktion på hjemmebane i dag. I år var det imod divisionsrivalerne Washington Redskins, som dog ikke havde tænkt sig at opgive uden kamp.
 
Nærmere sagt, så var det Redskins som lignede et tophold i denne kamp, og især rookien Robert Griffin III var helt ekstraordinært god. Inden pausen havde Redskins allerede en 28-3 føring, og det lignede længe en sikker sejr.
 
For Dallas Cowboys havde store problemer med at flytte bolden, og da man intet løbeangreb havde fik Tony Romo det også svært. Men mod slutningen af tredje quarter fandt Romo Dez Bryant på et 85 yards touchdown, og så kom der gang i Cowboys.
 
Bagud 13-28 formåede Cowboys dog ikke at stoppe Redskins uden Griffin III kastede sit fjerde touchdown i kampen, og dermed hjalp det ikke at Cowboys satte to touchdowns mere på tavlen. Det endte nemlig med en fortjent nederlag på 31-38, som altså betyder både Redskins og Cowboys nu er 5-6.
 
Robert Griffin III kastede for 311 yards, fire touchdowns og en enkel interception mens Tony Romo kastede for 441 yards, tre touchdowns og to interceptions. Derudover løb Alfred Morris for 113 yards og et touchdown på 24 forsøg, mens Dez Bryant greb otte bolde for 145 yards og to touchdowns.
 
I næste uge tager Washington Redskins imod New York Giants mens Dallas Cowboys tager imod Philadelphia Eagles.