KØB PLUS!

Cowboys ramt af ufattelig tragedie

Dallas Cowboys mistede natten til fredag en holdkammerat, da en bil med to af holdets spillere kørte galt og tog livet af linebackeren Jerry Brown. Det var holdkammeraten Josh Brent som kørte bilen påvirket, og er nu fængslet.

Dallas Cowboys blev i dag ramt af en tragedie, da en bil med to af holdets spillere kørte galt, og resulterede i at Jerry Brown gik bort.
 
Politiet har anholdt Cowboys' defensive tackle Josh Brent for episoden. Josh Brent kørte bilen, som kørte galt natten til lørdag. Josh Brent var påvirkert af alkohol, og er blevet sigtet for manddrab. Han står til at få mellem to og 20 års fængsel.
 
Jerry Brown som døede i uheldet var en del af Cowboys træningstrup, og spillede linebacker. Han var gode venner med Josh Brent som han spillede på college med, og boede sammen med. 
 
Den bil som de to kørte i, rullede rundt efter Josh Brent, som kørte bilen, ramte en kantsten. Der kom ingen store skader med Brent selv.
 
Det er tredje gang på en uge at NFL bliver ramt af en sørgelig historie. I sidste uge drabte Jovan Belcher sin kæreste inden han tog livet af sig selv. Også en baneansvarlig for Cleveland Browns valgte sidste weekend at tage livet af sig selv.
 
Det er anden gang at Josh Brent kommer i problemer for at køre med alkohol i sig. Han har tidligere modtaget en seks måneders fængseldom. Denne gang bliver straffen dog højere.
 
I morgen vil Dallas Cowboys gæste Cincinnati Bengals, og det forventes at kampen gennemføres på trods af de store tab som Cowboys i øjeblikket lider under.