KØB PLUS!

Colin Kaepernick kørte rundt med Packers

Mange 49ers fans frygtede, at Colin Kaepernick ikke ville kunne levere i sin første playoff kamp. Med over 400 yards fra ham viste han sig mere end klar til playoff.

Efter sidste uges sejr over Minnesota Vikings, skulle Green Bay Packers i dag på besøg hos San Francisco 49ers i en kamp, om at komme i finalen for NFC.
 
Det var en af ligaens bedste quarterbacks i Aaron Rodgers, som skulle møde en uerfaren quarterback i Colin Kaepernick. Derfor var der også spekuleret i, om presset ville gå over Colin Kaepernicks hoved, i hans første playoff optræden.
 
På Kaepernicks blot andet kast, blev han dog også interceptet, og det hele vejen til et touchdown af Sam Shields, og en Packers føring. Siden da imponerede Colin Kaepernick kun stort.
 
For mens Packers havde problemer med at sætte point på tavlen kampen igennem, så scorede Colin Kaepernick som han ville. Enten ramte af Michael Crabtree, eller også valgte han at løbe bolden selv. Begge dele var han rigtig god til i kampen, og årsagen til 49ers kunne tage en sikker sejr.
 
For 49ers' quarterbacken kastede for 263 yards, og løb samtidig også for 181 yards, og var dermed mere end årsagen til det blev en sejr til 49ers. Han løb samtidig selv to touchdowns, ligesom han to gange fandt Crabtree i end zonen på kast.
 
Udeholdet havde især i anden halvleg svært ved at score, og Aaron Rodgers havde ikke sin bedste dag. Det selvom det lykkedes Packers at sætte 31 point på tavlen. 49ers var bare stærkere, og scorede hele 45 point.
 
Dermed er San Francisco 49ers også klar til næste uges NFC finale. Hvem de møder, og hvor kampen bliver spillet, bliver først afgjort i morgen når resultatet af Atlanta Falcons' opgør imod Seattle Seahawks kendes. Samtidig betyder det også at sæsonen er slut for Green Bay Packers.