KØB PLUS!

Chiefs sejrede kort tid efter tragedie

Med Jovan Belchers trøje hængende i omklædningsrummet for at ære ham sejrede Kansas City Chiefs i dag over Carolina Panthers.

Blot dagen efter at Kansas City Chiefs spilleren Jovan Belcher valgte at tage sit eget liv foran flere fra klubben, valgte holdet at stille op på hjemmebane og tog imod Carolina Panthers.

 
Inden kampen havde spillerne udtalt de spillede for deres tidligere holdkammerat, og det var et bevæget mandskab som begyndte kampen som lyn og torden.
 
Efter nogle gode løb af Jamaal Charles, og en sikker indsats af Brady Quinn bragte Peyton Hillis hjemmeholdet foran to yards ude fra. Selvom Panthers fik scoret to touchdowns i anden halvleg, så førte Chiefs 17-14 ved pausen.
 
I anden halvleg fortsatte Chiefs med at dominere, og især forsvaret var stærkt spillende. Samtidig så havde Brady Quinn sin bedste kamp i sin NFL karriere, og ramte på 19 af sine 23 kast til 201 yards og to touchdowns undervejs. Sejren var heller ikke rigtigt i fare, og Chiefs endte med at tage en 27-21 sejr med fra opgøret.
 
Cam Newton spillede ellers en god kamp for udeholdet og ramte på 15 af sine 27 forsøg til 232 yards og tre touchdowns, mens han også løb for 78 yards på syv forsøg.
 
Med sejren er Kansas City Chiefs nu 2-10 mens Carolina Panthers er 3-9.