Browns fyrer Chudzinski

ESPN's Chris Mortensen bekræfter, at Cleveland Browns fyrer head coach: Rob Chudzinski.

Texans var det første hold der valgte at afskedige deres head coach pga. utilfredsstillende præstationer. Browns blev det næste hold der fulgte samme spor. Det rapporteres, at Chudzinski er fortid i Browns efter blot 1 år i organisationen.

Beslutningen kommer efter, at der i den seneste tid har været stor utilfredshed, ikke blot med holdets præstationer men også, hvordan Chudzinski styrede tingene i Cleveland.

Det er overraskende, at Chudzinski bliver afskediget efter hans første sæson, da nye trænere som regel får et par år til at falde til og få implementeret deres system. Det virker endnu mere overraskende, når man tager den situation, Browns førhen stod i, i betragtning. Det tyder måske på, at det ikke udelukkende har været de sportslige præstationer, som man har været utilfreds med.

Under alle omstændigheder er Browns, ligesom Texans, nu på markedet efter en ny head coach. Det diskuteres hvorvidt Browns overvejer at forsøge at hente Patriots' offensive koordinator, Josh McDaniels, ind som head coach; men dette er dog stadigvæk kun spekulation.